[JOTI 2011] TempOp

Logo JOTA-JOTI 2011

Origineel over de #dutch lijst door Dees en Dahin

Hoi allemaal,

Over enkele maanden komt de JOTI er weer aan en ook dit jaar hopen we er samen met jullie een leuk weekend van te maken! Binnenkort gaat de inschrijving voor tempops open en kunnen je massaal aanmelden om dit gezellige evenement tot een groot succes te maken.

Voor wie nog niet goed weet wat een tempop is en doet: als tempop help je tijdens de JOTI mee om het chatten in alle (Nederlandse) kanalen in goede banen te leiden. Dat doe je eigenlijk vooral door gewoon gezellig mee te chatten en een goede sfeer te creëren. Soms zijn er deelnemers die zich minder gezellig gedragen en dan ben jij er om diegenen aan te spreken en eraan te helpen herinneren dat het ook anders kan :) Tempoppen kun je overal doen waar een pc en een internetverbinding is: thuis, op de groep of zelfs gezellig met z’n allen op het JCC (JOTI Controle Center) ergens in het land. Wanneer je precies tempopt, lees je op het tempoprooster. Dat rooster maken we aan de hand van de inschrijvingen. We doen ons best om zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur en eventuele andere activiteiten tijdens het JOTI weekend.

Enthousiast? Nieuwsgierig?
Schrijf je dan binnenkort in. De link naar de inschrijving volgt nog.

Om je in te kunnen schrijven, moet je lid zijn van Scouting Nederland en ten minste 18 jaar oud zijn.
Heb je al vragen of opmerkingen, neem dan gerust even contact op door terug te mailen op dit adres.

Meer info, o.a. over het JCC, volgt z.s.m.

Groeten,
Dees en Mirjam (Dahin)
Tempopco’s

Voor meer informatie: hou je #dutch mail in de gaten! (red.)