Aankondiging IRL-NL 2011

Origineel over de S/ASH en #dutch lijsten door Droopy

ScoutLinkBeste ScoutLinkers,

Na 2 jaar geen IRL-NL gehad te hebben, vonden wij het hoog tijd om er weer eens eentje te organiseren. De laatste IRL-NL is immers alweer van 2008.

Wat kunnen we jullie vertellen? Nou, al heel wat eigenlijk, we hebben al een locatie, een datum en een thema. De locatie is in het gezellige en pittoreske stadje Bergen op Zoom bij de Markiezaatgroep. Wij willen dit festijn houden op 4, 5 en 6 november 2011, reserveer deze data dus alvast in jullie agenda’s, want dit wil je niet missen. De invulling van het kamp willen we nog niet teveel over kwijt, maar we kunnen jullie wel al vertellen dat het thema “Mystery Birthday” is.

Zorg dus dat je er bij bent dat eerste weekend van november, want we willen er een ouderwets gezellige IRL-NL van maken. Natuurlijk is dit nog maar de aankondiging, dus hou zeker je mailbox in de gaten voor meer mededelingen over deze IRL-NL en hopelijk tot ziens op 4, 5 en 6 november!

Met vriendelijke Scoutgroet,

Het organiserend comité:
Droopy
tucker
kaatje_de_krab
Rat_NL