#dutch Team

Wie wij zijn?

Wij zijn het team van operators van het Nederlandstalige ScoutLink kanaal. De operators zorgen voor de goede sfeer in het kanaal en helpen nieuwe users op weg. Chan-ops zorgen voor het kanaal zelf (sfeer, hulp, kicks, etc), IRC-ops zorgen voor het netwerk en bieden ondersteuning aan de chan-op’s (kanalen aanmaken, gebruikers indien nodig weren van het netwerk, etc).
Zij doen dit allemaal onder leiding van de CC of RC (Country Coördinator of Region Coördinator). Deze overlegt met de andere CC’s en RC’s over ScoutLink wereldwijd. Alle CC’s en RC’s bij elkaar vormen het ScoutLink Council. Zij vergaderen een keer per maand. Het technisch beheer gebeurt door het Tech-Team. Zij beheren de servers.
De RC en IRCOP’s krijgen voor 3 jaar hun O:line. Die kan daarna verlengd worden, mits met goedkeuring van de RC en Council en met enige regelmaat HATT training gevolgd te hebben.
Hieronder staat het overzicht van het Nederlandstalige team. Voor meer informatie over de Council, zie de ScoutLink website.

Wanneer je iemand van het #dutch team wil bereiken kan dat altijd door hem of haar te mailen op <nickname>@scoutlink.net.

Alle leden op een rijtje:

RC: geejee  (2016)
DEPUTY: Radar  (2017)

IRCOP: Brommeltje  (Teamspeak)
IRCOP: Jeebeevee  (2014)
IRCOP: Whoopsie  (2016)

CHANOP: Radar
CHANOP: Cybermage
CHANOP: Max
CHANOP: Treintje
CHANOP: Wheeze_NL (Teamspeak)
CHANOP: Vaandrig
CHANOP: TheOmega
CHANOP: Coldforged
CHANOP: Trebel
CHANOP: Sciuro

De RC en IRCOP’s worden elke 3 jaar herkozen.